Veleučilište u Slavonskom Brodu

  
.

1Dana 08.11.2018. s početkom u 14h u učionici VUSB 2 u Gupčevoj 24 održan je Erasmus+ info dan na kojem su studenti i nastavno osoblje dobili informacije vezane uz sve mogućnosti u okviru Erasmus+ programa mobilnosti.

Opširnije...

.

Erasmus PlakatIznimna nam je čast pozvati Vas na Info dan Erasmus+ programa mobilnosti za akademsku godinu 2018./2019., 08. studenog 2018. s početkom u 14h u učionici VUSB 2 u Gupčevoj 24 

Uključite se u Erasmus+ program mobilnosti za studente i steknite izvrsnu referencu u svom životopisu, iskustvo stručne prakse i naučite i usavršite novi jezik.

Erasmus+ koordinator

Ivona Blažević, mag. oec.

.

U petak, 14.09.2018. u  9:00 sati  u vijećnici Veleučilišta u Slavonskom Brodu  u okviru Erasmus + razmjene Ivona Blažević i Sanja Knežević će održati prezentaciju Erasmus iskustva - stručno osposobljavanje u Palermu. Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju predavanju.

dr.sc. Sanja Knežević, mag.oec., v. pred.

Erasmus koordinator

.

U utorak, 22.5.2018. u okviru Erasmus + razmjene na Veleučilište u Slavonskom brodu dolazi izv. prof. Simon Muhič dekan Fakulteta za strojarstvo u Novom Mestu.

U 16 h u M. Gupca 24 u prostorima Veleučilišta održati će predavanje pod naslovom »Trends in virtual prototyping«. Prezentirati će se kako ANSYS kao najveća CAE tvrtka razmišlja o budućnosti numeričkih simulacija, trendove, i slično.

Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju predavanju.

.

U ponedjeljak, 21.5.2018. u okviru Erasmus + razmjene na Veleučilište u Slavonskom brodu dolazi dr.sc. Saime Dogan sa Kirklareli University, Turska.

U 11 h u kkd IBM održati će predavanje pod naslovom »Accounting basic and Turkisc accounting system«.

Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju predavanju.

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo