Veleučilište u Slavonskom Brodu

  
.

Slika sa predavanja

U sklopu stručnog usavršavanja ERASMUS+ programa individualne mobilnosti nastavnog osoblja (akademska godina 2017./2018.), u učionici VUSB 2 u Gupčevoj 24, 8.11.2018. održano je javno predavanje na temu ERASMUS+ individualna mobilnost nastavnika Hrvoja Sivrića.

Na predavanju su iznesena iskustva i dojmovi putovanja iz Brage, Portugal sa Complexo Desportivo da Universidade do Minho.

Za obavijest: Hrvoje Sivrić, mag.cin.

.

Hrvoje Braga Portugal

Nastavnik Veleučilišta u Slavonskom Brodu Hrvoje Sivrić mag. cin., bio je na stručnom usavršavanju u sklopu ERASMUS+ programa, individualna mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u akademskoj 2017./2018. godini na Complexo Desportivo da Universidade do Minho, Braga, Portugal.

Svoja iskustva i dojmove će prenijeti nastavnicima i studentima Veleučilišta u Slavonskom Brodu putem predavanja i prezentacije koju će održati u četvrtak, 8.11.2018. g. u 15:00 sati, učionica VUSB 2 u Gupčevoj 24.

Za obavijest: Hrvoje Sivrić, mag. cin.

.

U okviru programa Erasmus + mobilnosti nastavnog osoblja za akademsku godinu 2017./1. boravio sam na stručnom osposobljavanju na University of Minho, Portugal od 17. – 21.9.2018. Sveučilište Minho nalazi se u Bragi, sjevernom dijelu Portugalu i igra središnju ulogu u regiji, jer je izrazito povezano sa zajednicom kroz razne aktivnosti i projekte. Samo Sveučilište broji preko 18000 studenata i 325 studijski smjerova.

Opširnije...

.

1Moje Erasmus putovanje trajalo je 2 mjeseca. Odabrala sam državu Belgiju, i sveučilište Thomas More u malom gradiću Geelu na sjeveru Belgije.

Opširnije...

.

6Zovem se Mirela Hegediš i studentica sam treće godine preddiplomskog stručnog studija menadžment na Veleučilištu u Slavonskom Brodu.

Opširnije...

.

3Moje ime je Ajshe Zymi, studentica sam 3.godine preddiplomskog stručnog studija Menadžment i doživjela sam jedno prekrasno nezaboravno Erasmus iskustvo u gradu zvanom Dusseldorf koji se nalazi na sjeveru Njemačke.

Opširnije...

.

IMG 20170427 143823Zovem se Božo Damjanović, student sam treće godine preddiplomskog stručnog studija Proizvodno strojarstvo na Veleučilištu u Slavonskom Brodu.

Opširnije...

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo