Veleučilište u Slavonskom Brodu

  
.

1Moje Erasmus putovanje trajalo je 2 mjeseca. Odabrala sam državu Belgiju, i sveučilište Thomas More u malom gradiću Geelu na sjeveru Belgije.

Opširnije...

.

6Zovem se Mirela Hegediš i studentica sam treće godine preddiplomskog stručnog studija menadžment na Veleučilištu u Slavonskom Brodu.

Opširnije...

.

3Moje ime je Ajshe Zymi, studentica sam 3.godine preddiplomskog stručnog studija Menadžment i doživjela sam jedno prekrasno nezaboravno Erasmus iskustvo u gradu zvanom Dusseldorf koji se nalazi na sjeveru Njemačke.

Opširnije...

.

IMG 20170427 143823Zovem se Božo Damjanović, student sam treće godine preddiplomskog stručnog studija Proizvodno strojarstvo na Veleučilištu u Slavonskom Brodu.

Opširnije...

.

IMG 20170521 WA0005Erasmus iskustvo mogu opisati kao predivno razdoblje u mom životu, prepuno raznih događaja u kratkom vremenskom periodu, od onih lijepih koje pamtim i onih teških koji su me učinili snažnijim, iskusnijim i spremnijim za konkuriranje na tržištu rada.

Opširnije...

.

4Moje Erasmus iskustvo započelo je krajem ožujka i trajalo sve do kraja kolovoza 2016. godine. Prilikom prijave na Erasmus program niti u jednom trenutku nisam oklijevala zbog brojnih pozitivnih iskustava drugih studenata, te imajući na umu brojne prednosti koje bi sudjelovanje u ovom programu imalo na moj profesionalni i osobni razvoj. Srećom, nisam imala problema s odabirom grada niti države, lokacija se nametnula sama od sebe - Graz, europski grad kulture, živahni grad zahvaljujući brojnoj studentskoj populaciji.

Opširnije...

.

2Moje ime je Antun Čičković i student sam 2 godine preddiplomskog stručnog studija Hortikulture na Veleučilištu u Slavonskom Brodu. Akademske godine 2015/2016 u ljetnom semestru bio sam na odrađivanju stručne prakse u Poljskoj u sklopu programa Erasmus+.

Opširnije...

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo