Veleučilište u Slavonskom Brodu

  

 

STEM Eco&Energetics

  UP.03.1.1.02.0047

Veleučilište u Slavonskom Brodu započelo je s provedbom projekta STEM Eco&Energetics kojeg provodi u partnerstvu s Veleučilištem u Požegi, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.   Detalji o projektu (PDF)

 

eu.fw

.

Poštovani korisnici web stranice Veleučilišta u Slavonskom Brodu, ovim putem Vas obavještavamo da će od ponedjeljaka (1. travnja 2019. godine) u funkciji biti naša nova, redizajnirana web stranica. Stara stranica će biti dostupna na drugoj adresi koja će naknadno biti objavljena. Ugodno korištenje web stranice Veleučilišta u Slavonskom Brodu.

.

Brodsko-posavska županija objavila je Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje troškova javnog prijevoza željeznicom redovitih studenata s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije. Svi zainteresirani studenti više informacija mogu dobiti na stranicama Brodsko-posavske županije (www.bpz.hr) ili na linku http://www.bpz.hr/novosti/obavijesti/javni_poziv_-_sufinanciranje_troskova_javnog_prijevoza_zeljeznicom_redovnih_studenata.aspx#.XJ3NfdpKiMo.

.

STEM EEU okviru projekta „STEM Eco&Energetics“ predstavnici Veleučilišta u Slavonskom Brodu i partnera na projektu, Veleučilišta u Požegi, sudjelovali od 18.03. do 22.03.2019. na Internacionalnim danima Sveučilišta Thomas More u gradu Geel, Belgija s ciljem razmjene iskustava sa drugim sudionicima i partnerima,

Opširnije...

.

U utorak 26. ožujka 2019. godine Veleučilište u Slavonskom Brodu organiziralo je javno predavanje veleposlanika Države Izrael Nj.E. g. Ilana Mora na temu „Inovativna rješenja za potrebe današnjice i sutrašnjice“.

Opširnije...

.

HRVolonteri

Hrvatski akademski sportski savez (HASS) će u suradnji s Europskom sveučilišnom sportskom organizacijom tijekom srpnja i kolovoza 2019. godine organizirati, po prvi puta, Europsko sveučilišno prvenstvo u rukometu na pijesku (23.-28.07.2019.) i Europsko sveučilišno prvenstvo u borilačkim sportovima (30.07.-04.08.2019.).

Opširnije...

.

Poštovane kolegice i kolege studenti, ovim putem pozivam vas na sudjelovanje na 3. smotru studijskih programa Brodsko-posavske županije koja će održati 22. ožujka 2019. godine u KKD "Ivana Brlić Mažuranić" u Slavonskom Brodu, s početkom u 10:00 sat.

Opširnije...

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo