Veleučilište u Slavonskom Brodu

  

 

STEM Eco&Energetics

  UP.03.1.1.02.0047

Veleučilište u Slavonskom Brodu započelo je s provedbom projekta STEM Eco&Energetics kojeg provodi u partnerstvu s Veleučilištem u Požegi, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.   Detalji o projektu (PDF)

 

eu.fw

.

HRVolonteri

Hrvatski akademski sportski savez (HASS) će u suradnji s Europskom sveučilišnom sportskom organizacijom tijekom srpnja i kolovoza 2019. godine organizirati, po prvi puta, Europsko sveučilišno prvenstvo u rukometu na pijesku (23.-28.07.2019.) i Europsko sveučilišno prvenstvo u borilačkim sportovima (30.07.-04.08.2019.).

Spomenuta prvenstva okupit će više od 1200 sudionika s oko 170 europskih sveučilišta i iz 36 europskih zemalja te će Zagreb još jednom postati središte sportaša, studenata europskih sveučilišta.

Za potrebe kvalitetne organizacije Europskih sveučilišnih prvenstava cilj je u volonterski tim uključiti što veći broj studenata. U tijeku su prijave za volontiranje putem službene prijavnice – http://bit.ly/VOLONTIRAM

Ispunjavanjem prijavnice -  http://bit.ly/VOLONTIRAM  volonteri mogu birati između nekoliko volonterskih timova: domaćin ekipa, tim za kulturu, protokol i društvene aktivnosti, tim za medije, marketing i fotografiju, tim za administraciju, sportski tim, tim za medicinsku pomoć, tim za sigurnost i logistiku, tim za smještaj, tim za akreditacije i IT, te tim za informacije. Volonteri će osim novih prijateljstava, stečenog iskustva i dobre zabave imati službenu volontersku majicu, hranu, piće, akreditaciju za sva natjecanja i društvene aktivnosti tijekom Prvenstava.

Više informacija o samim natjecanjima možete pogledati na https://beachhandball2019.eusa.eu/  i https://combatsports2019.eusa.eu/

 Za obavijest: Hrvoje Sivrić, mag. cin.

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo