Veleučilište u Slavonskom Brodu

  

 

STEM Eco&Energetics

  UP.03.1.1.02.0047

Veleučilište u Slavonskom Brodu započelo je s provedbom projekta STEM Eco&Energetics kojeg provodi u partnerstvu s Veleučilištem u Požegi, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.   Detalji o projektu (PDF)

 

eu.fw

.

STEM EEU okviru projekta „STEM Eco&Energetics“ predstavnici Veleučilišta u Slavonskom Brodu i partnera na projektu, Veleučilišta u Požegi, sudjelovali od 18.03. do 22.03.2019. na Internacionalnim danima Sveučilišta Thomas More u gradu Geel, Belgija s ciljem razmjene iskustava sa drugim sudionicima i partnerima,

predstavljanja studijskih programa, posebice diplomskih studija iz STEM područja, te upoznavanja zainteresiranih studenata Thomas More Sveučilišta s mogućnošću studiranja na engleskom jeziku.

Internacionalni dani Sveučilišta Thomas More u Belgiji održavaju se svake godine, a ove godine po 15. put u cilju povezivanja visokog obrazovanja i stručnog područja te kako bi ponudili multidisciplinarnu platformu, promatrajući inspirativne perspektive, politike i prakse iz cijelog svijeta.

Svrha Internacionalnih dana Thomas More-a je pozvati predavače i nastavnike partnerskih institucija i privući stručnjake svih vrsta: stručnjake za jezike, stručnjake za komunikaciju, stručnjake za obrazovanje, stručnjake s posebnim osvrtom na jezik u odnosu na njihovo profesionalno područje, stručnjake za višejezičnost itd.

Za vrijeme održavanja Internacionalnih dana Sveučilišta Thomas More preko 150 izlagača je održalo svoje prezentacije, među kojima i predstavnici Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Veleučilišta u Požegi te su sudjelovali na raznim radionicama i konferencijama.

I ova prigoda je iskorištena za stvaranje novih oblika suradnje, prikupljanje informacija i primjera dobre prakse. Još jedno vrijedno iskustvo za našu ustanovu u smjeru internacionalizacije visokog obrazovanja.

Elementi vidljivosti

 

Bilinogojstvo

Menadžment

Strojarstvo